Stap 1: klik onder het kopje Weergave op Widgets en klik op Navigatiemenu:

Stap 2: de footer is opgedeeld in bijvoorbeeld 3 kolommen. Dit kunnen er ook meerdere zijn. Het is opgedeeld van links naar rechts, dus Footer One is links in de footer en Footer Two is de kolom rechts ernaast enzovoort. Selecteer waar je het menu wilt hebben in de footer en klik daarna op Widget toevoegen om het menu aan je footer toe te voegen.

Stap 3: vul een willekeurige titel in (bijv. footermenu) en selecteer welk menu er in de footer moet komen te staan. Klik daarna op Opslaan.